پیکربندی و استفاده از کیسه

برای استفاده از سرویس کیسه، ابتدا لازم است که این سرویس را در پنل خود فعال کنید. پس از فعال سازی کیسه با صفحه‌ای تحت عنوان داشبورد کیسه روبه‌رو خواهید شد. در این داشبورد چند بخش مختلف برای استفاده‌ی بهتر از کیسه به شما ارائه شده است.

  • بخش مانیتورینگ: در این بخش انواع چارت‌ها و آمار کلی تعداد باکت و تعداد آبجکت‌ها به شما ارائه می‌شود.
  • بخش اتصال به کیسه: در این بخش access key، secret key و API URL برای اتصال به کیسه و استفاده از آن ارائه شده‌است.
  • باکت‌ها: در این بخش می‌توانید باکت‌هایی که تاکنون ساخته‌اید را ببیند و یک باکت جدید بسازید.

اکنون که در فضای کاری خود و در صفحه‌ی مربوط به داشبورد کیسه قرار دارید، می‌توانید به‌راحتی باکت بسازید. باکت همان چیزی‌ست که فایل‌های شما را در بر می‌گیرد. برای ساخت باکت کافی‌ست در بخش باکت‌ها گزینه‌ی «ساخت باکت جدید» را انتخاب کنید. برای ساخت باکت تنها نیاز دارید تا یک نام برای آن وارد کنید.

نکته یک: توجه داشته باشید که نام باکت باید در بین تمامی باکت‌های موجود در کیسه، منحصر به فرد باشد.

نکته دو: پس از ساخت باکت نمی‌توانید نام آن را تغییر دهید، بنابراین در انتخاب نام دقت کنید.

نکته سه: برای باکت خود نامی انتخاب کنید که با آبجکت موجود در آن مرتبط باشد، چراکه نام باکت در URLی که به آبجکت‌ها اشاره می‌کند، قابل مشاهده است.

add bucket.PNG

اکنون یک باکت ساخته‌اید و می‌توانید به آن به تعداد دلخواه، آبجکت اضافه کنید. یک آبجکت می‌تواند هر نوعی از فایل باشد: یک فایل متنی، یک ویدیو، یک تصویر و یا هر محتوای دیجیتال دیگر. برای اضافه کردن آبجکت به یک باکت، از لیست باکت‌ها، نام باکت مورد نظرتان را انتخاب کنید، و وارد صفحه‌ی مربوط به آن باکت شوید. در این صفحه و در بخش «مدیریت فایل‌ها» می‌توانید فایل‌های مورد نظر خود را بارگذاری کنید.

نکته یک: حداکثر حجم یک فایل برای آپلود در پنل ۱۰۵ مگابایت است.

نکته دو: شما می‌توانید ۱۰ فایل را به‌صورت همزمان از طریق پنل آپلود کنید.

kise upload.PNG

علاوه بر امکان افزودن آبجکت، امکان حذف و همینطور دانلود آبجکت‌ها در بخش «مدیریت فایل‌ها» فراهم شده است.

شما می‌توانید از طریق صفحه‌ی داشبورد و یا صفحه‌ مربوط به باکت، اقدام به حذف باکت نمایید. توجه داشته باشید که برای حذف باکت ابتدا باید همه‌ی اشیاء درون باکت را حذف کنید.

نکته یک: اگر می‌خواهید به استفاده از یک نام باکت ادامه دهید، آن باکت را حذف نکنید. توصیه‌ی ما این است که باکت را خالی کنید و آن را نگه دارید. پس از حذف یک باکت، نام آن برای استفاده‌ی مجدد در دسترس عموم قرار می‌گیرد اما ممکن است که به دلایل مختلف آن نام برای استفاده‌ی مجدد برای شما در دسترس نباشد.

delete bucket.PNG
آیا این مقاله به شما کمک کرد؟

با نظر دادن به بهبود کیفیت مستندات کمک کنید